Over trouwen2punt0

Over trouwen2punt0

De gedichten zijn de basis van trouwen2punt0. 

Maar trouwen2punt0 is méér dan een verzameling trouwgedichten. Trouwen2punt0 staat voor het creëren van iets unieks en persoonlijks. 

Trouwen2punt0 staat voor maatwerk. Zo is het mogelijk om contact met mij op te nemen om een gepersonaliseerd gedicht te laten schrijven.

Zit er een mooi gedicht bij? Of een specifieke manier die je aanspreekt om jouw favoriete gedicht te presenteren? Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan voor meer informatie contact met mij op via: trouwen2punt0@gmail.com. 

 Ik denk graag met je mee! 

 Liefs, Nathalie 

Over mij

En achter trouwen2punt0 schuil ik, Nathalie Meester. Op 15 juli 2016 ben ik zelf getrouwd met Ruud. In de voorbereiding van onze eigen bruiloft merkte ik hoe leuk ik het vond om écht een eigen touch aan onze bruiloft te geven. Via internet en vanuit eigen creativiteit heb ik tal van leuke ideeën opgedaan en uitgevoerd.

Wat me echter opviel is dat decoratie die te koop is rondom trouwen veelal wat oubollig is. Ook is het vaak massaproductie (waar je flink voor betaalt als je de naam trouwen er voor zet), die authenticiteit mist. Schrijven doe ik graag, zowel privé als voor mijn werk. Waar er tegenwoordig een heleboel leuke en lieve spreuken voorhanden zijn rondom liefde in algemene zin, ontdekte ik dat er rondom specifieke trouwthema's nog niet zo iets verkrijgbaar was.

Dit is, ingegeven vanuit mijn eigen trouwvoorbereiding, het startpunt geweest van trouwen2punt0. En met succes, want wat met liefde gemaakt wordt, is voelbaar!